Niets is prettiger dan in een ontspannen sfeer opgemaakt te worden door een professional.bruidsmakeup
Of u nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of smokey eyes. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de bruidsmake-up houden we altijd rekening met uw gezichtsvorm. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht stralen! Uiteraard werken wij met professionele make-up. De combinatie van een prachtig bruidskapsel, een geweldig jurk en de mooiste bruidsmake-up zal er voor zorgen dat u zich mooi en bijzonder voelt en dit zal u uitstralen op uw trouwdag! Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Proefsessie bruidsmake-up

Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft plannen we een proefsessie. Tijdens de proefsessie neemt de visagist uitgebreid de tijd om samen met u te bespreken wat voor soort make-up u wilt gaan dragen op uw trouwdag. Ook zal zij samen met u naar aanleiding van uw wensen, maar ook uw gezichtsvorm en uw haartype bepalen welke make-up het beste bij u zal passen.

Het is handig vooraf wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die u mooi vindt als leidraad voor de visagiste. Een proefsessie duurt gemiddeld 60 minuten. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als na de proefsessie.

Klik hier voor prijs informatie