Een gezonde huid is een zeer kostbaar bezit, het is iets wat gekoesterd en consequent verzorgt dient te worden om je huid in top conditie te krijgen maar ook te behouden. Iedere huid is uniek en veranderd niet alleen het hele jaar door seizoensgebonden en emotionele factoren, maar ook door de jaren heen. Iedereen verlangt naar een gezonde gave en strakke huid, daarom bied Salon Bella u uniek totaal concept voor een duurzame huidverbetering.

neoderma

 

Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling
Neoderma Bio-Peeling Treatment. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/cosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Na de peeling zal de huid een rode gloed krijgen wat na minstens 48 uur verdwijnt. 3 dagen nadat u de peeling heb ondergaan begint de huid te schilferen. In de protocol die u meekrijgt, staat beschreven hoe u uw huid thuis kunt verzorgen. De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Neoderma Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur van 4x om de 10 dagen.

De Biopeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden in de behandeling en het ingrediënt perfluorcarbon in de gel en crème voor het thuisgebruik. De Biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal in ongeveer 28 dagen d.m.v. Neoderma in 10 dagen). Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De Biopeeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Doordat de huid intact blijft behoudt deze zijn veilige bescherming.

De Bio-Peeling vermindert huidproblemen als:

  • acne
  • acne littekens
  • pigmentvlekken
  • huidveroudering
  • slecht doorbloede huid

Belangrijk:
Het is geen gewone behandeling maar een intense therapie.

– veel water drinken: liefst 2 liter per dag.
– erg belangrijk de huid goed besche met  zonbescherming : minimaal spf 30 

Heeft U de Biopeeling of Biopeelingkuur ondergaan?
Dan tijdens en tot een week na de laatste behandeling:

– Belangrijk geen zonnebank
– 10 dagen geen sauna
– geen laser of dermatoloog behandelingen in combinatie

Wij hebben de volgende behandelingen:

Neoderma basic :
- Huidanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Masker
- Huidverzorging

Neoderma total care:
- Huidanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Masker
- Huidverzorging
- Wenkbrauwen waxen

Neoderma de luxe:
- Huidanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Masker
- Huidverzorging
- Nek/schouder massage
- Wenkbrauwen waxen/verven